Hae tästä blogista

12. heinäkuuta 2010

17.6.2010 Hippocrates Health Institute Clements Suomessa
oli monenlaista bookattu juuri tuolle samalla torstaille ja en olisi millään jaksanut Helsingin keskustaan lähteä mutta onneksi menin.
Anna Marian ja Brianin esiintyminen oli lyhyt mutta heidän asiaa on ilo kuunnella.

Laitan tähän lyhyen tiivistelmän siitä mitä itse sain irti
Brian:
HHI kolme tärkeintä ruoka-ainetta
-idut ja versot
-makeanveden levät (chlorella, spirulina jne)
-merilevät

Chlorella ja spirulina ovat hämmästyttävästi yli 50% proteiinia.
Yhteyttämisen avulla kasvit muodostavat klorofylliä = lehtivihreätä, joka on ihmiselle tärkeä ravinnonlähde punaisten verisolujen vahvistamiseen ja elimistön puhdistamiseen, parantamiseen, soluille. Tämä on suurin piirtein unohtunut tieto, nykypäivänä klorofyllin saanti jää muutamaan salaatinlehten ja kurkunsiivuun.

(itselleni muistiin
Wikipedia:
Yhteyttäminen eli fotosynteesi on biokemiallinen prosessi, jossa kasvisolut tuottavat hiilidioksidista ja vedestä auringon säteilyenergian avulla happea sekä glukoosia, jota kasvi käyttää ravintona.)


Mitä tarvitsemme:
Hormones
Oxygen
Phytonutrients
Enzymes

Idätä chiaa, hamppua, pellavaa.

Jos olet perusterve, voi ruokavalioon kuulua ym. 3 ravintoaineen sekä muiden vihannesten lisäksi max 15% hedelmää. Sairailla hedelmät jätetään kokonaan pois, koska sokeri ruokkii bakteereita ja mutageenisoluja.

Alzheimerin tauti voi olla B12 puutetta, ja Clementin mukaan kaikkien olisi päivittäin otettava B12 lisää, lihansyöjienkin.

80% kaikista vitamiineista on tehty öljyteollisuuden aineista! Vältä synteettisiä vitamiineja, niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä, elimistö ei osaa käyttää niitä ja päinvastoin tarvitsee jo olemassaolevatkin reservit päästäkseen eroon synteettisestä aineesta.

Elimistömme kaikki solut ovat osa maailman elektromagneettista kenttää. Elävästä ravinnosta solut saavat sähköisesti varautunutta ravintoa jotta solut pysyvät terveinä. Solut ovat liikkeessä kaiken aikaan. Terveet solut pyörivät myötäpäivään kun taas sairaat solut vapaiden radikaalien vaikutuksesta pyörivät vastasuuntaan. Kypsennetty ruoka aiheuttaa vapaita radikaaleja ja vapaat radikaalit aiheuttavat kaikki sairaudet.
Myös tekokuituiset vaatteet (naisten rintaliivit pahimmasta päästä!), kaikki kosmetiikka, kodin puhdistusaineet yms. vaikuttavat solujen normaalitoimintaa häiritsevästi.


Anna Maria Clement puolestaan kertoi elimistön puolustusjärjestelmästä ja detoksifikaatiosta ja miten ne tehdään HHIssa. Siitä ehkä vielä myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti