Hae tästä blogista

3. huhtikuuta 2010

Rohvolution in Berlin 27.-28.3.2010Raakaravintoa pääsin ihailemaan Berliinin Rohvolution messuille sunnuntaina 28.3.10.
Suu kääntyi hymyyn paikalle saapuessa, voi kun tällainen olisi joskus mahdollista Suomessakin! Ständejä oli kymmeniä ja ihmisiä muutama sata. Pöydät olivat täynnä mitä ihanimpia herkkuja ja maistiaisia ja ostoksia pääsin myös tekemään kiitettävästi.Messut oli järjestetty hienosti ja monenlaista oli mukana, ja kaikki siis Rohkost Qualität eli raakaruokalaatua. Sveitsiläinen firma tekee jalokastanjan maronihedelmistä jauhoa, pastaa, ja kuivatut hedelmät ovat nekin ihania.
Sveitsiläinen firma on myös Soyana, joka valmistaa ekomantelipyreetä, ihanaa, sellainen tarttui mukaan! Sekä Chi- limonaadia, joka on valmistettu käymällä, terveellinen alkaalinen vaihtoehto jos limua halajaa.
Saksasta Lifefood, jolla on mieletön määrä erilaisia versioita crackereista, suklaasta, välipalapatukoista, muita ihania suklaaerikoisuuksia, aivan suussa sulavia...
Muita mukana Orkos.com ranskalainen firma joka maahantuo eksoottisia hedelmiä ja lähettää niitä eteenpäin tilaajille Keski-Euroopan maihin, ekolaatuisia hedelmiä tuoreena kotiovelle. Superfoodsit ja hunajat olivat edustettuija, raakajäätelöannoksia, lisäksi oli workshoppeja ja luentoja, Viktoria Boutenko oli paikalla.

Nelly-Reinle Carayon on Saksan johtavia raakaravintovalmentajia, ja on kirjoittanut oman kirjansa. Kuva ei jostain syystä käänny oikein päin, joten jätän lisäämättä :(


Katsokaa mitä ihania elävän ravinnon tapahtumia Saksassa on pitkin vuotta!
Täytyypi olla kiitollinen myös siitä, että vanhemmat laittoivat lukemaan saksaa aikanaan peruskoulussa ja siitä jatkoin itsekin. On erittäin ihanaa pystyä keskustelemaan maan kielellä myös elävän ravinnon asioissa.

Kävin Berliinissä syömässä elävän ravinnon ravintolassa La Mano Verde, menu oli aika suppea mutta annokset sitäkin herkullisempia!
Pääruokana lasagnea ja jälkkäriksi kiwi-vadelma kermaunelma!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti