Hae tästä blogista

7. elokuuta 2018

Ravitsemuksen osuus kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa

Tiistai, ravitsemus – Dipl. ravintoterapeutti Susa Hanyi
Sinulle postaus Facebookissa

Ravitsemuksen osuus kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on iso käsite. Ravitsemuksen lisäksi siihen kuuluu paljon muutakin, kuten liikunta, henkinen, sosiaalinen ja emotionaalinen puoli, taloudellinen tilanne jne. Tämä on jatkuvasti muuttuva, joskus vaikeasti hallittava paketti. 

Sairastaessa olet huomannut, miten oleellinen osa terveys on hyvinvointia. Ilman terveyttä monella muullakaan asialla ei ole merkitystä. Jokainen voi vaikuttaa omaan terveydentilaan ja sitä myötä hyvinvointiin ravitsemuksella ja elämäntavoilla. 

Jos terveysongelmat ovat jatkuneet pitkään, voi olla vaikeampi purkaa tilannetta ja palata ongelmien alkulähteille ja alkaa tekemään muutoksia. Netissä on todella paljon, ristiriitaistakin tietoa ja sieltä voi olla vaikea poimia juuri itselleen sopivat ohjeet. Silloin on hyvä tietää, minne hakeutua, kun ammattilaiselle on tarvetta. 

Nordic Clinic Helsinki avautuu lokakuussa. Autamme juuri Sinua pienissä ja isoissa muutoksissa. Tuomme Suomeen Nordicin osaamista jo parin vuosikymmenen ajalta. Otamme huomioon tilanteesi, historiasi ja oireesi ja hoidamme Sinua kokonaisuutena. Esim. ruoansulatusongelmat voivat vaikuttaa moniin elimistön järjestelmiin, mm. myrkynpoistojärjestelmän toimintaan, joka taas voi aiheuttaa oksidatiivista stressiä ja johtaa sairauksien puhkeamiseen. 

Hoitoon sisältyy tarvittaessa ruokavalion lisäksi toiminnalliset testit, ravintolisät, elintapamuutokset ja lääkehoito. Tämä kaikki huomioidaan jokaisen kohdalla yksilöllisesti. Tiloissamme toimivat mm. FLT –lääkäri ja –terapeutti. Esittelen henkilökuntaa tulevissa postauksissa. 

Nordic Clinic Helsinki on uusin tulokas Nordicin klinikoiden joukossa. Toimimme myös Tanskassa Kööpenhaminan klinikalla (vuodesta 2002), Porton klinikalla Portugalissa ja Tukholman klinikalla Ruotsissa. Klinikkamme tekevät ammatillista yhteistyötä ja tästä hyötyvät asiakkaat / potilaat.

Tv. Susa  

Nordic Clinic Helsinki, Runeberginkatu 15A (Kamppi), Hki
Nettisivut julkaistaan pian, voit seurata meitä Instagrammissa
www.instagram.com/nordicclinichelsinki/ 
www.nordiclabs.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti